StærktKære Alle.

For et par uger siden pakkede vi kufferterne og kom til bunds i vasketøjet. Vi skulle på vor første tur sammen siden hjemmeopholdet sidste forår. En uge ved stranden her i Cambodja. Vi har hund, og hundepensioner er endnu ukendte her i landet, derfor er det svært at komme afsted. Vores ansatte gennem alle årene, Savy, kom og boede her i vort fravær. Han kom aftenen inden vi skulle afsted. Han bor i Phnom Penh og pendler hertil ugentlig. Han havde en kæmpe oppakning med. Der måtte en lille ladvogn til, for at få plads til det hele!
Det var dog ikke hans personlige bagage. Det var Roseniusbøgerne, friske fra trykkeriet! Pakket i høje kasser. Chaufføren kom stønnende og gispende ind, slæbende på den første, som blev sat på stuegulvet. Så kom Savy med den næste, ubesværet og smilende bar han den ind og satte den fra sig. Han er meget stærk! Vægten kom frem. 40 kg pr pakke.

Indholdet af Roseniusbøgerne er også stærkt. "Om syndernes forladelse" hedder den ene. Den anden er et uddrag af husandagtsbogen. Det er stærke sager, hvis man trænger til at få afklaret og opbygget sin kristne tro. Rosenius skrifter har betydet rigtig meget for os selv. Hvilken glæde at kunne give denne rigdom videre til cambodjanerne! Økonomisk er oversættelsen og udgivelsen bekostet af svenske kristne, som vi besøgte for godt et år siden på Rosenius´hjemegn.

Mens vi var på ferie, løb det første sundhedsfremstød af stablen med Dina Jacobsen som tovholder. Det foregik i området ved Fjendeskoven. Et malaysisk lægehold rev en weekend ud af kalenderen, fløj hertil, og gav fattige mennesker råd og vejledning og behandling, hvor der var mulighed for det. Nu ligger Malaysia lige i nærheden, men alligevel er det godt gjort, at man vil bruge sin fritid og penge til at gøre godt mod fattige og nødlidende. Der var ca 200 mennesker, der opsøgte stedet, hvor det foregik. Under en pressenning mellem fattige huse.

Nu er der således kommet gang i alle de fire arbejdsgrene under Countryside Harvest Mission, som blev startet op for tre år siden, da LM åbnede sit provinsarbejde;
" Bibelskoleundervisning.
" Grundlæggende kristendomsundervisning i landsbyer.
" Kollegier for gymnasiepiger (foreløbigt et af disse).
" Og nu: Sundhedsarbejdet. Kærlig hilsen fra Axel og Annelise.

Klik her for at komme tilbage til nyhedsoversigten eller her for at komme tilbage til forsiden