Slangerne i vores airconKære Alle.

Da jeg for et par aftener siden sad her i køkkenet ved computeren, fik jeg denne ubehagelige følelse af at blive iagttaget, selv om ingen andre var til stede. Jeg vendte mig om og kiggede. En slange hang ud af airconnen over vinduet og kiggede på mig! Den trak hovedet til sig, da den så sig opdaget. Lidt efter stak en hale ud af en revne, og så en hale til! Det var lige før sengetid. Vi vidste ikke, hvad vi skulle stille op, og lod dem være. Næste morgen bankede vi på airconnen og fejede med kosten ind i revnen. Slangerne forsvandt og venner hjalp os at få lukket et højtsiddende hul i muren udenfor. (Den ene var pastor Kong, vel hjemkommet fra sin gode tur til Danmark) Senere på dagen viste der sig en lille tynd, men livlig slangehale hængende fra aircon'en. Så hele familien er åbenbart ikke flyttet, og kan så ikke komme ud af det lukkede hul i muren. Sådan er status netop nu. I morgen forventer vi at få professionel hjælp af et hold aircon-servicemænd.Slangerne kigger på os."Rigtige missionærer bruger ikke aircon!" Sådan lyder en uskreven regel blandt ikke så få udsendinge fra andre selskaber end LM. Disse gør nok mest en dyd af en nødvendighed; det er ikke alle, der har samme økonomiske sikkerhed som vi. Mange lever af midler, der kommer i uforudsigelige mængder direkte fra venner. De har ikke råd til det større el-forbrug. Jeg er sikker på, at vi bliver mere produktive af vort airconforbrug, der sikrer os en god nattesøvn. Her i køkkenet er den kun i brug ved særlige lejligheder, der altså er sjældne nok til, at en slangefamilie syntes, at den er velegnet til bolig!

I disse 2 uger har aftenbibelskolen et kursus, der kører hver aften. Underviseren er Christian Holmgaard, som er her på baggrund af en særindsamling til formålet. Denne har fundet sted i nogle af vore kontaktkredse. Tak for bidragene, så det kunne gennemføres. Invitationen til kurset er gået ud til landsbyområderne, hvor der var undervisning før nedskæringerne i arbejdsbudgettet satte en stopper for disse aktiviteter. Der har været et godt fremmøde og en fin modtagelse af en særdeles relevant undervisning. Man mærker, at Christian har undervisningserfaring fra Ethiopien!
Der er ca. fire gange så mange som ellers deltager i Axels aftenkurser mandag aftener. Dejligt og opmuntrende. Men også trist at tænke på, at indsatsen i disse landsbyer måtte afbrydes på grund af nedskæringerne. Vi kan jo se, at de ønsker at lære mere fra Bibelen. Deltagerne har simpelthen revet to uger ud af deres normale hverdag og taget her ind til byen for at kunne være med. Nogle har 60 km til Siem Reap.
LM´s arbejde her kan støttes ved indbetalinger på :
giro 5427754 (kode 01 på netbank) eller bankkonto 2230 - 0100078342)

Kærlig hilsen fra Axel og Annelise.

Klik her for at komme tilbage til nyhedsoversigten eller her for at komme tilbage til forsiden