Lad det øse, lad det pøse ---Kære alle,

72 mm på en time! Men ikke på hvilken som helst time! Netop på den time, da Hope School, hvor missionærbørnene går, holdt årsafslutning i fri luft. Heldigvis lige udenfor skolehuset, hvor vi så alle måtte vade ind gennem ankeldybt vand. Vi holdt det udendørs, fordi der ikke er plads inde. Skolen "bor" endnu kun i en villa. Men med god vilje var der plads indendørs alligevel. Nogle programpunkter måtte opgives. Men stemningen var god, og alle fik en dejlig aften ud af det. Det var skolens tredje år, der gik til ende. Efter ferien forventes mellem 50 og 60 elever. Godt, at der er seriøse planer om at bygge i løbet af det kommende skoleår. Min rolle er at være med i den lokale skolebestyrelse og at stå for de ugentlige bedemøder.

Familien Jacobsen har to børn på skolen. Familien skal hjem på tre måneders orlov om et par dage. Vi vil savne dem, og glæder os helhjertet over, at de kommer tilbage! Volontørerne Monica og Simon Kronborg må vi sige rigtigt farvel til. Sådan er jo betingelsen for volontører. Vi har været rigtig glade for deres indsats.

Axel var en hel uge afsted, da han havde møder i Phnom Penh i hver sin ende af ugen. De første møder drejede sig om en genudgivelse af Bibelen. Den følgende weekend var der afsked med volontørerne Pia og Berit. Axel er fungerende teamleder under Anne Sode Grønbæks orlov.Desuden var der dåb af endnu syv af de unge fra universitetskollegierne. De skulle have været ud at sejle på Mekong i den anledning i en turbåd, men der var varslet demonstration i gaderne. Der er valg i slutningen af juli, og situationen kræver omtanke såvel af landets egne som af udlændinge.
Midt i ugen traf Axel sammen med tidligere kontakter. Måske kan man få glæde af hinanden fremover. Det gælder om at holde forbindelsen.

Slangefamilien i køkkenets aircon havde vi et farligt besvær med at komme til livs. Der blev flere kapitler i den historie end vi havde troet. Det endte dog godt set fra vores synspunkt. Men det er uden sammenligning den længste og underligste slangehistorie i vores karriere!

Selv om regnen faldt på et ubelejligt tidspunkt forleden, så nyder vi meget den nedkøling, der nu endelig er sat ind, efter en meget lang varm tørtid.

Kærlig hilsen fra Axel og Annelise.Klik her for at komme tilbage til nyhedsoversigten eller her for at komme tilbage til forsiden