december 2012 og januar 2013

Juleafslutning for den kristne friskole "Hope School" i Siem Reap, som Annelise sidder i bestyrelsen af. Selma Jacobsen spiller fløjte.

Noah Jacobsen er et lam i krybbespillet på "Hope School", og synger sammen med hyrderne. Selma Jacobsen står bagved og er hyrde.

Henrik Jacobsen står stolt bagved med Alfred og nyder børnenes optræden ved krybbespillet på "Hope School".

Et masse batterier bliver opladet i en landsby af en generator. Batteriet er det eneste elektriske energikilde for landsbyfolk, og hver dag bliver de opladet til lys, radio og TV.

Oksekærren er et ældgammelt køretøj med et uændret design, der strækker sig 1000 år tilbage i tiden. På ruinerne af Angkor-rigets templer kan man finde billeder af køretøjer, der i alt væsentligt fuldstændig ligner dette.

Gymnasiekollegiet i Kralanh i Siem Reap provins. 15 piger får hjælp til at studere i trygge omgivelser og i kristne rammer. Her har vi samlet nogle af dem til et gruppebillede. Vores dygtige administrator Sopheap sidder på hug t.h.

Forældredag. Selv om forældrene er buddhister, sender de med glæde deres piger til vort kollegium, fordi det har et godt ry, og de ved, at der er trygge rammer. Sopheap t.h.

Julefest i vor lokale kirke. De omkringboende naboer er inviteret med og kommer gerne. Der er prædiken, krybbespil, sang og traditionel velsignelsesdans.

Den traditionsrige Apsara-dans har satt sit præg på khmer-kulturen og bruges også af de kristne til at symbolisere velsignelse.

Det lokale sangkor til julefejringen.

I "Fjendeskoven" har vort evangeliserende arbejde kørt videre på trods af nedskæringer i LM. Der er blevet bygget en lille kirke.

For en del måneder siden blev 13 døbt i "Fjendeskoven", og vi har en stor klasse med dåbskandidater, der bliver forberedt til dåb. Her er en ung mor, som blev døbt for et halvt år siden. Dejligt at høre hendes vidnesbyrd om Evangeliet.

Et træt barn. Overvældet af indtryk efter vores besøg i "Fjendeskoven",

Punktering på vej hjem fra "Fjendeskoven". Det er en tur, der er hård ved bilerne.

Indhøstning af fisk, inden tørtiden tørrer vandhullerne ud.

Besøg af LM's landsformand Jens Peter Rejkjær og hans kone Ulla (ved Angkor Wat).

Ulla Rejkjær taler med 2 piger fra kollegierne i Phnom Penh under en bådtur på Mekongfloden.

En hyggelig bådtur på Mekong-floden med LM's landsformand Jens Peter Rejkjær og hans kone Ulla.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten