Juli 2012 - Opstart efter orlovImens Annelise og jeg har været på orlov, har 2 gode medarbejdere hjulpet med at køre bibelskoleaktiviteterne videre: pastor Goung og pastor Sitha. Sitha er leder af LM's projekt Future i Phnom Penh, som nu lukker ned efter 6 gode og frugtbare år, hvor det har været en god hjælp til videreuddannelse af fattige unge. Mange er også blevet nået med evangeliet. Pastor Goung er vor lokale partner i Siem Reap.Pastor Sitha er en god underviser, som forstår at fange elevernes interesse.

Vi er meget taknemmelige for, at Sitha har fundet tid til i de 3 måneder, vi var i Danmark, regelmæssigt at komme til Siem Reap for undervisning.

Eleverne er stort set alle modne kristne, som har modtaget nogen bibelskoleundervisning i forvejen, og de er blandt de bedst uddannede kristne i Siem Reap. Alligevel er der et stort behov for opgradering af dem.

Pastor Banyen modtager sit kursusbevis for de tre måneders undervisning. På grund af hans erfaring og sjælesørgeriske indsigt er han er en af de kristne, man lytter til i Siem Reap.

Her står hele elevflokken med deres kursusbeviser. Det er et privilegium at være med til at undervise denne modne flok kristne.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten