LM har tilsluttet sig CCFC (Christian Care for Cambodia), som er en paraplyorganisation for en række missionsselskaber, der på det praktiske plan hjælper hinanden, specielt i forholdet til regeringen, som ikke ønsker, at en række enkeltstående selskaber opererer i landet, men at man slutter sig sammen i større enheder, som regeringen samlet kan forholde sig til. Man kan naturligvis indgå partnerskabsaftaler organisationerne imellem og hjælpe hinanden med forskellige projekter. CCFC består p.t. primært af CMS Australia, MAF, LM, samt nogle enkeltstående missionærer tilknyttet selskaber med pinse/baptistisk baggrund fra Australien, New Zealand og USA. Organisationen minder egentlig meget om f.eks. Dansk Missionsråd, hvor kirker og missionsselskaber kan samarbejde på det praktiske plan.
Her ses CCFC-teamet ved en retreat.

CCFC har bestyrelsesmøde en gang om året. Her ses vi ved bestyrelsesmødet i oktober 2003 sammen med Leif Rasmussen og Tim Ratzloff. Tim og hans kone Darlene står bl.a. for Jumpah-Centret.

Axel prædiker ved en gudstjeneste ved en CCFC-sammenkomst.

Vore gode venner Margrit og Emil Kundig fra Schweiz. De har været MAF-ansatte i mange år i en række afrikanske lande. Emil er leder af MAF i Cambodja.

Vi gør en del ud af at have et socialt samvær i CCFC og hjælpe hinanden på forskellig måde. Her har vi lejet en båd og tager en aftensejltur på Mekong-floden.

På sejlturen er der mulighed for at nyde den ubeskrivelig smukke solnedgang over Mekong-floden, mens vi spiser vores medbragte aftensmad.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigtsigten