Et nyt projekt er startet i Cambodja! FUTURE-projektet!! Et LM projekt støttet af DANIDA. Et projekt, som vil give unge mennesker en fremtid. Her står Flemming Pedersen ved projektets nye "Tuk-tuk". FUTURE hjælper unge i gang med en uddannelse.

Flemming med Tabitha, datter af værtsparret i FUTURE-projektets hus.

Og for lige at afrunde billedet, så står Annelise og jeg her sammen med Tabithas forældre på en flodtur. Srey Nird (th) er ansat som underviser på FUTURE-projektet, og Sitha (tv) er projektassistent og Flemmings næstkommanderende i projektet. Begge er dygtige og betroede medarbejdere.

Projektleder Flemming Pedersen præsenterer visioner for projektet på åbningsdagen. Der er grund til tilfredshed over et veloverstået forberedelsesarbejde.

Projektet udsprang af Sunshinecentret - et hjælpecenter for gadebørn. FUTURE er en naturlig videreførelse af Sunshinecentrets arbejde. En hjælp til de unge, der nu skal sluses ind i samfundet. Her er det ansatte fra Sunshinecentret, som deltager i åbningsfestlighederne. (Måske kan I kende Sok (th) fra Cambodja-videoerne).

Unge fra Phnom Penh Bible School var også med på åbningsdagen.

Flemming har check på, at alle gæsterne hygger sig.

Udover undervisningen er der også mulighed for fritidsaktiviteter på projektets store grund.

De unge skal bl.a. lære at køre og reparere motorcykler. Det er tanken, at der skal oprettes et korps af unge, der kan være turistguider.

Projektets underviser i motorlære har et lydhørt publikum.

Der gives også skoleundervisning på FUTURE-projektet. Her er det Srey Nird, der underviser de nye elever.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten