Livet i Siem ReapDe følgende billeder viser lidt forskellige sider af vort liv i Siem Reap. Vi har ældgamle og spændende ruiner i nærheden. Her Bayon-templet, hvor tårnene er firhovede ansigter af den konge, som byggede det.

Besøg af gode venner fra Phnom Penh, fam. Painter, som er australiere. David var min kollega på Phnom Penh Bibelskole. Her sidder de udenfor Angkor Wat.

Fam. Painters yngste, Grace, sammen med nogle smukke Apsara-dansere. En pigedrøm!

Møde i den sammenslutning af præster, som vi knytter til ved i vort nye arbejde. Her informeres der om det arbejde, vi har sat i gang.Frokost sammen med den arbejdsgruppe, der sammen med Axel starter det nye provinsarbejde op.

Annelise ser på silkefremstilling. Her spindes råsilken op fra pupperne.På menighedsbesøg sammen med unge kristne fra Siem Reap. På vejen undersøger nogle aber vores bil.

Frokost sammen med evangelisationsgruppen fra Siem Reap. Her får vi en forfriskning: drikkekokosnød. Den unge mor har taget sin dreng med.Man kan komme ud for meget på evangelisationsture! På vejen tilbage sætter vi en af ved Cultural Village i Siem Reap og bliver inviteret indenfor for at se skuespil. Og sandelig om ikke Axel bliver opfordret til at deltage som brudgommens far. Af gode grunde har jeg ikke billeder af min egen indsats i dette spil!Annelise og Axel på lørdagsudflugt. Vi besøger Western Baray, som er en stor kunstig sø el. reservoir fra Angkor-tiden.

Western Baray er et populært lokalt udflugtssted. Her smager Annelise på lokale lækkerier.Western Baray giver også mulighed for at lave tøjindkøb!

Nyt missionsarbejde i Siem ReapEt nyt missionsarbejde er blevet stiftet i Siem Reap for LM: "Countryside Harvest Mission". Formålet er at evangelisere og have bibelundervisning i menigheder på landet. Her er den gruppe samlet for første gang, som skal arbejde med dette. En flok erfarne og veluddannede cambodjanske præster sammen med Axel. T.v. pastor Thon Kong, som er Axels nære medarbejder i arbejdet. I midten pastor Prak Vuthy (den mindste i flokken), som leder den paraplyorganisation, vi refererer til med vort arbejde.

Pastor Thon Kong i gang med arbejdet. Han er børnepasser samtidig med.

Vi har satset på et tæt samarbejde med erfarne og modne cambodjanske præster.

Et firben kigger interesseret med.

Vort liv i Siem ReapAnnelise holder fødselsdag. Vi fejrer det med en tur i byen.

Annelise i sit køkken. Hun er ved at ordne noget så sjældent som persille, som vi har fundet i en forretning. Det skal fryses ned til senere brug.

Axel i haven med vore mangotræer.

Axel på altanen på vort hus, som vi er rigtig glade for og nu har færdigindrettet.

På menighedsudflugtOmrådet omkring Siem Reap vrimler med gamle fortidsminder. Her er Axel på menighedsudflugt med en lille menighed fra landet. Vi er taget op på Mount Kuhlen, som i Angkor-tiden var et vigtigt led i vandforsyningen. Ruinerne heroppe er mere end 1000 år gamle.Der er meget vand og vandfald oppe på bjerget, og kulturelt og religiøst har området stor betydning for khmererne.Men også de kristne nyder selvfølgelig at tage derop. Vi bader, spiser mad sammen og synger og holder andagt.

Khmer nytårOnsdag d. 14. april er nytårsdag her i Cambodja. Kl. 07.36 om morgenen er alle klar for ifølge traditionen at modtage nytårsenglen med en fint pyntet bakke foran indgangsdøren til huset.

Der gøres meget ud af at pynte op.

En masse mennesker kører fra byerne ud til deres familie på landet. De små busser er godt fyldt op!

Og så er der ellers lagt op til 3 dages festligheder og sammenkomst med familie og venner og en masse traditionelle lege. Alle buddhister går i templet.Fangeleg.Springe gennem tøndebånd. Nytåret er nok den største traditionelle fest i Cambodja!

Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten