Forskellige billeder fra augustEn af vore store glæder er at besøge Projekt Future i Phnom Penh. Et virkelig vellykket projekt, der hjælper unge teenagere fra landet til at lære et håndværk. Luthersk Mission har startet projektet op og har kørt det i mere end 3 år. Det bliver ledet af en af vore dygtige cambodjanske medarbejdere, Doun Sitha.

Annelise har været medstifter af en skole for missionærbørn i Siem Reap. Den startede op her sidst i august.Lederen Maaike Prinz (i hvid bluse) ses her på skolens åbningsdag sammen med lærere, forældre og elever.

Fra skolens åbningsdag.

Elever og forældre på skolen.

Elever og forældre på den nye skole for missionærbørn.

Gomloun, en af vore gode cambodjanske venner, som vi har hjulpet i gang med et godt liv, er på besøg. Hun havde en stor portion frugt med som gave.

Axel ved bryllupsfest i Cultural Village i Siem Reap.

Axel på hængekøjerestaurant.

Der mødes mange forskellige mennesker på menighedsbesøg, og Axel spiser mange måltider sammen med khmerer.

Besøg hos en ældre bedstemor.

En tragisk historie hos en præstefamilie. De havde 7 velpassede grise, de havde håbet at sælge med fortjeneste. Få dage før de blev solgt, blev alle grisene syge og døde. Alt, hvad de havde, havde de sat i dem, så det er vanskeligt for dem at se sig igennem det.

Menighedsundervisning med Countryside Harvest Mission, som er Axels primære opgave.

Undervisning hos menigheden i Graing.

Både unge og ældre deltager i undervisningen.

Pause i undervisningen.

Maden forberedes i Graing.Axels fødselsdag 9.7.Fødselaren i Bayon-templet.

Annelise i Angkor Wat.

Nogle af de fantastiske stenrelieffer i Bayon-templet, der fortæller om dagligdags liv i Angkor-hovedstaden.

Bryllupsbilleder. Hvor kan det blive flottere end i Angkor Wat og i traditionelle klæder.

Axel i Preah Khan templet. Bygget af den byggeglade konge Jayavarman d. 7. i 1191. I Angkors storhedstid boede der 80.000 mennesker i dette tempelkompleks, som bare havde til opgave at sørge for templets funktioner, bl.a. som bibliotek og universitet.Undersøgelsestur på Tonle Sap søenMed en kristen gruppe ud for at besøge menigheder i de flydende landsbyer på søen.

Liv på Tonle Sap søen, en af Sydøstasiens største søer.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten