Undervisning i Siem Reap, CambodjaEn af vore gode støtter i arbejdet er pastor Goung. Her er vi på besøg hos hans familie, som er virkelig fattige. Det er hans mor og mormor ved siden af ham.

Pastor Goungs kirke har mange aktiviteter, som tiltrækker unge. Her underviser pastor Goung i engelsk.

Pastor Goung viser missionskonsulent Bent Olsen et af de steder, bøndernes rishøst er samlet.

Der skal knokles for at fylde de store lastbiler med rissække. Hver sæk vejer 85 kg.

I Siem Reap provinsen har vi 3 områder, vi regelmæssigt besøger for at give bibelundervisning. Vi har startet en organisation kaldet "Countryside Harvest Mission", hvor nogle præster fra Siem Reap hjælper med undervisningen. Her er der gruppearbejde under besøget i Di Graing-området.

Seniorpastor Banyeen diskuterer gruppearbejdet med deltagerne. Han er en af vore faste undervisere i "Countryside Harvest Mission"

Ingen er for gammel til at deltage i undervisningen.

Men langt de fleste er jo unge mennesker.

Der er også tid til sang og musik i pauserne mellem lektionerne. Her er det en ung præst, som leder sangen.

Af og til kan der komme en isvogn forbi. Det er alle glade for.

Et andet arbejdsområde for Axel er undervisning i Luthers Lille Katekismus. Her er jeg med en lille gruppe på besøg hos en menighed. Der bliver også givet lidt undervisning til børnene.

En af dem, der hjælper i arbejdet med undervisning, serverer vandgrød med tørret fisk, kogte andeæg og syltede grøntsager til vores lille gruppe, inden vi tager ud på tur.Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten