Marts 2012 - en usædvanlig månedMarts måned i år har været usædvanlig fyldt med aktiviteter. Lidt af det vil vi gerne dele med jer. Samtidig er vi rigtig glade for, at vor hjemmeside nu er kommet i gang igen efter et langt nedbrud.Vi har nu færdiggjort grundlæggende kristendomsundervisning i småbyer 3 centre i Siem Reap provins. Her står eleverne i Kralanh med deres eksamensbeviser.

Axel holder tale på Khmer for eleverne i Kralanh. Der må briller på, for khmer-skriften kan godt være lidt vanskelig at læse i dårligt lys.

4 friske præster, som har været nogle rigtig gode undervisere på kurset.

Et andet af månedens "højdepunkter" var, at vore gode venner Lysom og Sithuon inviterede Axel op til aftensmad på en restaurant i 17 etagers højde med en fantastisk udsigt over Phnom Penh.

Axel på besøg hos en familie, der har en lille hjemmefabrik, hvor de pakker ståluld til køkkenbrug. 3 generationer sammen om arbejdet. Den gamle mormor - ja, hun har været et fremtrædende medlem af de røde khmerer for 35 år siden. Den tilsyneladende harmløse gamle dame har rigtig mange mord på sin samvittighed. Det er en del af den skjulte virkelighed i Cambodja.

Axel og Annelise er meget engageret i 2 studenterkollegier i Phnom Penh, som bl.a. har besøgt os i Siem Reap. 8 af de 40 elever har bedt om at blive døbt af Axel, og 6 ønsker at blive konfirmeret for at berkræfte deres dåb. Her døber Axel en af dem.

Her står de døbte med deres dåbsbeviser.

Om aftenen havde vi inviteret alle på de to kollegier på bådtur med aftensmad på Mekongfloden. Her hygger pigerne sig med to danske gæster, Anne Christine Pedersen og Anne Grønbæk, som er teamleder i Cambodja.

En af de utrolig smukke oplevelser, som måneden også bød på, var den traditionsrige Apsara-dans. Det er bare rigtig smukt.

Endnu en dåbshandling, Axel var med til i Church of Siem Reap. 4 unge mennesker, som havde modtaget evangeliet, blev døbt.

Måneden bød også på konference for de danske DLM-missionærer med gæster fra Danmark. Vi samledes på et hotel lidt uden for Siem Reap til nogle dejlige og inspirerende dage.

Bryllupsfest hos naboen. Her står jeg sammen med brudens søster.

Nabobørnene var rigtig flot klædt på til festen.

Her står den danske DLM-gruppe sammen med bryllupsfamilien.

Ja, og så fik vi et billede af en smuk fugl!

Afslutning på grundlæggende kristendomsundervisning i Di Graing. To piger studerer Bibelen sammen.

En pige i Di Graing fortæller, hvordan hun har brugt undervisningen i arbejdet. Gud har brugt hende til at nå to mennesker med evangeliet.

Pastor Goung underviser i Di Graing.

I Di Graing er der en imponerende gammel bro. 86 m. lang og 16 m. bred. Den har tjent godt i næsten 1000 år og er først nu for et par år siden gået på pension.

Henrik Jacobsen, ny missionær i Siem Reap, bringer et vidnesbyrd ved undervisningen i Di Graing.

Annelise nyder en stor is. Det er godt når temperaturen nærmer sig 35 grader.

I Siem Reap underviser Axel præster i teologisk mere krævende dele af Bibelen. Et kursus i Daniels bog blev afsluttet.

På lokal restaurant med de præster, Axel underviser i Bibelen, samt de danske volontører i Siem Reap.

Og så må I altså lige se denne T-shirt. Ja, stavefejl kan jo snige sig ind overalt!Klik her for at vende tilbage til oversigtenKlik her for at vende tilbage til oversigten